Μερος 8 VIP Ερωτικό μασαζάκι για μια νεαρή τσούλα

Magic Vibes Massage Studio


Καθώς χαλάρωνε το μυαλό της, η σβετλάνα, την έπιασε από το χέρι, την χάιδεψε μεσα στα δάκτυλα, και το άφησε να πέσει. Η Μαρία είχε ένα παράξενο συναίσθημα αλλά δεν καταλαβαίνει τι της συνέβαινε. Το μόνο που ήθελε ήταν να χαλαρώσει και άλλο.


Έτσι είναι….είπε η σβετλάνα...και σηκώστηκε και κατευθύνθηκε προς ένα ερμάρι το οποίο δεν είχε προσέξει η Μαρία όταν μπήκε στο δωμάτιο. Είσαι πολύ χαλαρή, σχεδόν κοιμισμένη και έτοιμη για τον καινούργιο σου προγραμματισμό...τον οποιο πλήρωσε για σένα η κυρία ανδρούλλα.


Έβγαλε ένα μικρό προτζεκτορα η σβετλάνα από το ερμάρι και το προσάρμοσε σε μια τρύπα η οποία ήταν πάνω στο κρεβάτι του μασάζ. Είναι κάτι σαν κώδικας...της είπε η σβετλάνα...θα δεις σε λίγο...έτσι θα μπορούμε να μιλάμε για αυτό χωρίς να καταλαβαίνουν οι άλλοι τι λέμε.


Η σβετλάνα άνοιξε το προτζεκτορα και μια σειρά από κύκλους άρχισαν να εμφανίζονται μπροστά στο πρόσωπο της Μαριας. Η μαρία ξεκίνησε να παρακολουθεί τους κύκλους ασυναισθητα και ξεκίνησε να χάνει την σύνδεση με την πραγματικότητα.


Πολύ πιθανόν να μην ερχόσουν αν ήξερες τι ακριβως είναι αυτή η θεραπεία...είπε η σβετλάνα...καθώς έβαζε το χέρι της μέσα στα πόδια της μαρίας και να της χαϊδεύει το μουνί της απαλά…η κυρία ανδρούλλα...νομίζει ότι έχεις πολύ ωραία βυζιά και θα της άρεσε πολύ να σε κάνει το ερωτικό παιχνίδι της...η VIP θεραπεία είναι μια απλή κάλυψη για να ξεγελάμε τις κοπέλες με την κυρία ανδρούλλα έτσι ώστε να κάνουμε ερωτικό μασάζ...και ερωτικά παιχνίδια….εξάλλου γι αυτό μας πληρώνει τόσο καλά..για να παίζουμε το παιχνίδι της….



Μερος 9 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μέρος 8 - Anal Live Sex - Το στοίχημα με το κορίτσι του live cam

Μερος 8 - Η επίσκεψη του κύριου Γιώργου στην συνοδό πολυτελείας